Wawa Warno
Silih Asuh ku pangaweruh, Silih Asah ku pangabisa, Silih Asih ku pangarti
 
 
 
 

Pengunjung

249348
 

Luang keur nu ngarang

Pangalaman ngarang. Kumaha ngarang teh saenyana? Babari atawa hese? Mangga aos wae Luang keur nu Nga ...
Jumlah komentar : 0   ::   Jumlah dilihat : 548

Tutut Rebus dari Bogor

Tutut rebus adalah makanan tradisional Sunda, sudah dikonsumsi masyarakat Sunda mungkin sejak ratusan tahun lalu, b ...
Jumlah komentar : 0   ::   Jumlah dilihat : 919

conto warta pikeun bahan ajar

warta teh sami sareng berita, atanapi iber/beja. sapertos kumaha contona? Mangga paluruh di http://d ...
Jumlah komentar : 0   ::   Jumlah dilihat : 794

Pentas Rampak Dalang Cilik

Pentas Rampak Dalang Cilik Hipnotis Ratusan Siswa dan PNS Pemkot Bogor   //   // BO ...
Jumlah komentar : 0   ::   Jumlah dilihat : 944

conto warta pikeun bahan ajar (a)

PANATARAN UNDAK-USUK BASA SUNDA   Saha wae, urang mana wae ge tiasa ngiring panataran bari henteu kasengker ku yuswa, pendidikan sareng kalu ...
Jumlah komentar : 0   ::   Jumlah dilihat : 1569
 

Pengumuman PPMB

 

Artikel Popular

  • Kumpulan Fiksi Mini SUnda
    FIKSI MINI SUNDA - 23-10-2015 15:30:39  (21)
  • Cara Nginstall Font Aksara Sunda
    AKSARA SUNDA - 21-10-2015 12:38:12  (7)
  • Melukis wajah dengan pensil
    WARTA SAKOLA - 14-06-2013 18:10:42  (5)
  • Kumpulan Resensi Buku-buku Sunda
    SASTRA SUNDA - 23-10-2015 15:21:56  (4)
  • Kumpulan essay Sunda
    ARTIKEL/ESEY SUNDA - 26-03-2012 11:50:07  (4)
 

Komentar Terbaru

 
 

KALENDER

  • -----Do not change below this line------->
    Powered by Calendar Labs
    -----Do not change above this line------->
 
 
 
Home | Profil | Pengumuman

Copyright © 2011 makinpintar.com