Wawa Warno
Silih Asuh ku pangaweruh, Silih Asah ku pangabisa, Silih Asih ku pangarti
 
 
 

Komentator

  •  (1)
  •  (1)
  •  (1)
  •  (1)
  •  (1)
  •  

    Pengunjung

    306793
     

    Godi Suwarna

    Godi Suwarna. Dipikawanoh minangka sastrawan sagala bisa. Tulisan-tulisanna winangun sajak, Kumpulan Carpon, novelna sadayana kantos nyabet hadiah Rancage. Kalihna ti eta deuih karya-karyana teh sadayana meh kagolongkeun kana karya absurd: ngaadopsi tina karya sastra nu geus nyampak kayaning carita wayang. Saterusna didekonstruksi jadi karya anyar nu matak narik sarta leubeut ku kritik-kritikna nu seukeut tur pareureus.

    Salian ti sok nulis karya fiksi, Godi oge jago nulis karya non fiksina cara artikel atawa essay. Cobi we pilari seratanna tangtos benten ti rupi-rupi karya nu konvensional.

    Biografina mangga tiasa di download di dieu!

    Komentar :

    Nama :
    E-mail :
    Web :
    Komentar :
    Masukkan kode pada gambar

        [Emoticon]
     

    Pengumuman PPMB

     

    Artikel Popular

    • Kumpulan Fiksi Mini SUnda
      FIKSI MINI SUNDA - 23-10-2015 15:30:39  (38)
    • Cara Nginstall Font Aksara Sunda
      AKSARA SUNDA - 21-10-2015 12:38:12  (13)
    • Kumpulan Resensi Buku-buku Sunda
      SASTRA SUNDA - 23-10-2015 15:21:56  (5)
    • Melukis wajah dengan pensil
      WARTA SAKOLA - 14-06-2013 18:10:42  (5)
    • Kumpulan essay Sunda
      ARTIKEL/ESEY SUNDA - 26-03-2012 11:50:07  (4)
     
     

    Artikel Terbaru

     

    KALENDER

    • -----Do not change below this line------->
      Powered by Calendar Labs
      -----Do not change above this line------->
     
     
     
    Home | Profil | Pengumuman

    Copyright © makinpintar.com | UNAIR | Smartcloud