Wawa Warno
Silih Asuh ku pangaweruh, Silih Asah ku pangabisa, Silih Asih ku pangarti
 
 
 
 

Pengunjung

198936
 

Godi Suwarna

Godi Suwarna. Dipikawanoh minangka sastrawan sagala bisa. Tulisan-tulisanna winangun sajak, Kumpulan Carpon, novelna sadayana kantos nyabet hadiah Rancage. Kalihna ti eta deuih karya-karyana teh sadayana meh kagolongkeun kana karya absurd: ngaadopsi tina karya sastra nu geus nyampak kayaning carita wayang. Saterusna didekonstruksi jadi karya anyar nu matak narik sarta leubeut ku kritik-kritikna nu seukeut tur pareureus.

Salian ti sok nulis karya fiksi, Godi oge jago nulis karya non fiksina cara artikel atawa essay. Cobi we pilari seratanna tangtos benten ti rupi-rupi karya nu konvensional.

Biografina mangga tiasa di download di dieu!

Komentar :

Nama :
E-mail :
Web :
Komentar :
Masukkan kode pada gambar

    [Emoticon]
 

Pengumuman PPMB

 

Artikel Popular

  • Kumpulan Carita Pondok
    Carita Pondok - 10-04-2012 21:32:58  (19)
  • Cara Nginstall Font Aksara Sunda
    Aksara Sunda - 28-08-2012 12:02:07  (7)
  • Kumpulan essay Sunda
    Artikel/Essay Sunda - 26-03-2012 11:50:07  (4)
  • Kumpulan Resensi Buku-buku Sunda
    Resensi - 25-03-2012 17:08:58  (4)
  • Melukis wajah dengan pensil
    Warta Sakola - 14-06-2013 18:10:42  (3)
 

Komentar Terbaru

 
 

waktu

 

slidshow

 

Buku Tamu

  • BEGIN CBOX - www.cbox.ws - v001 -->
    END CBOX --> Get This Gadget
 

Jaringan Blog Pendid

 

twetter

 
 
 

-

 
Home | Profil | Pengumuman

Copyright © 2011 Unair | Designed by Free CSS Templates